I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


27. jan. 2014

Spireoppdatering

Nå er det nesten en måned siden jeg sådde Blodbeger (Rhodochiton atrosanguineum) og de har kommet godt i gang. Skulle egentlig ha priklet dem nå, men de får vente til helgen tenker jeg..

DSC_0114

Tror ikke det blir mangel på disse i år. Har to store planter som overvintrer i drivhuset, har satt 3 potter med stiklinger (om kan skimtes til høyre) samt frøsådde som det ser ut til at jeg har 80 % spiring på (blir maaange over 50 planter om jeg prikler alle…)

Chilli som jeg prøver meg på for første gang i år har kommet som et skudd. Etter 6 dager var de tre første å skimte. I dag er det ca 8 dager siden de ble sådd, og de er godt i gang. Kun en sort som ikke har spirt ennå. Det er den sterkeste av de sortene jeg har sådd. Håper den kommer da den har litt kule farger på frukten. (fersken/lilla)

DSC_0115

Snøstormen raser fortsatt utenfor og nå begynner det seriøst å bli mangel på plass å hive den!! Sånn er det når man bor i et boligfelt. En ting som jeg tror mannen min er helt enig med seg selv i, er at ikke ett år til uten snøfres!! Me let sjå….

6 kommentarer:

Anonym sa...

Testing av kommentar

Margareth sa...

Har litt problemer med kommentarer på bloggen

Anonym sa...

Dette gikk jo fint

Anonym sa...

heisann

Anonym sa...

Testing

Anonym sa...

Flott blogg du har <3