I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


27. des. 2010

God Jul og alt det der…

Dette innlegget får jeg begynne med å ønske alle en virkelig God og Fredelig Jul !!!

Ok så lar vi jul være jul og fisk være fisk… Nå nærmer våren seg med stormskritt! Eller, nesten da… men det er jo lov å forbrede seg allerede nå!

Når vi runder det nye året så er det ikke lenge om å gjøre før de første frøene kommer i jorden (inne på badet altså) Dette har jeg gått å ventet på i over 3 md nå. For du ser, jeg begynte med min lille interesse for blomster “litt” sent i sesongen.. Jeg var utrolig heldig å få stiklinger som har stått inne i stua i hele høst og kommer til å fortsette å stå der i vinter. De har vokst relativt sent men en del av dem blomstret allikevel. Utrolig morsomt!

Men nå har jeg litt lyst til å dele den aller første Fuchsia blomstringen min!!! Det var nemlig Joan Gilbert som gikk av med den seieren!

DSC_0180 (2)DSC_0194DSC_0323

En annen liten yngling som har kommet den siste uken, og denne har jeg virkelig ventet lenge på, er lille “Summertime Lilac” (takk til Ellea som gav meg navnet) Denne overtok jeg fra min mor som en liten tobladet pusling. Utrolig liten og søt. Men å stå slik i vinduet som den gjorde, ville ikke ha gitt den et fullverdig liv. Så jeg forbarmet meg over denne og plasserte den i mini-gartneriet mitt på badet. Der har den virkelig kommet seg!

Den siste uken som sakt har den vist meg sin nydelige blomst, og endelig muligheten til å finne ut hva den lille “lotta” heter Smilefjes

Summertime Lilac

Tenker ho mor er litt misunnelig nå…. Smilefjes som blunker Blir nok noen stiklinger av denne til våren som reiser sørover igjen Smilefjes med åpen munn

Jeg måtte altså bare ha et innlegg med blomster nå siden høsten/vinteren så langt har vært så utrolig hvit og KALD!!!!!

En liten blomst kan varme alle og envher med sin skjønnhet…

Ingen kommentarer: