I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


26. jun. 2011

Hageprosjekt 2011/2012….en begynnelse.

Da har jeg fått inspisert mitt fremtidige blomsterbed og hage. Her blir det nok litt av en jobb fremover. Det er allerede en god del stauder der, men det har ikke blitt gjort noe med bedene på noen år. Så her må det ryddes, lukes, flyttes og plantes nye. Først må jeg få en total-oversikt over de stauder som er der nå.. Ikke så lett for meg som ikke kan noe særlig om dette ennå – men det er mange kloke hoder der ute !!!

Litt oversikt over hvordan det ser ut pr i dag..

12

3456

78

I hjørnet der benken står nå skal det komme en paviljong! (ps..ser du katten i bildet??) Har vært i slåsskamp med hårsaksa tro??…!

9

Det er et par fine rosebusker her (navnløse) men resten må nok ryddes opp i…

DSC_0360DSC_0362

Selve gressplenen er et sorgens kapittel! Men med litt stell/gjødsel/vanning og klipping blir den nok betydelig bedre til neste år. Har forresten funnet stedet for drivhuset med kort avstand til strøm Smilefjes

3 kommentarer:

Margareth sa...

Her kommer det til å bli flott!!

Margareth sa...

...og gjest var altså meg:)

Margareth sa...

Hehe ja godt å se hvem som skrive ;-) Tror jeg trenger litt hjelp til planleggingen her! Må definitivt få vekk noen av de busk-vekstene slik at de mindre staudene kommer frem. Så skal jeg ha et bed med pioner og liljer og dalia og og og.... ja du vet det tar jo aldri slutt!! Gøy blir det nå hvertfall :-))