I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


24. okt. 2010

Fiskeinvasjon! (til stor glede for Ellef)

I heimen! Jepp nå har vi altså 1 hund, 2 katter og en tank full av akvariefisker. Så nå begynner det snart å minne om en dyrebutikk her ute på landet! En del av dem har allerede rukket å bli døpt og svømmer stolte rundt i sin lille verden.

DSC_0058

Først ute er Tommy & Tigern. De svømmer rundt som et radarpar og lever opp til sine navnebrødre!

Den lille ikke lengre enn en hårspred fra den andre for ikke å gå glipp av noe..

Nestemann er en som fort kan bli oversett da den er ganske uanseelig…

DSC_0065

Dette er lille “Casper” Like gjennomsiktig som et spøkelse…

 

Han holder seg mest for seg selv i kanten av akvariumet. Mon tro om han tror seg mest usynelig om han holder seg heeeelt i ro…

 

Et annet radapar er de famøse “Bonnie & Clyde” De svømmer sammen og finner de beste stedene de kan gjemme seg bort… lurer på om Bonnie venter små finner om ikke så lenge! Da er det best at vi får skilt dem fra de andre…ellers havner de på menyen til “Tommy & Tigern” :-( Foreløpig beste gjemmested er i vulkanen.

DSC_0073

DSC_0074

 

 

 

 

 

 

Den største i tanken (som vi kan se for øyeblikket) er “Nero” Han svømmer majestetisk rundt og holder ro og orden i tanken..

DSC_0064Gjemt inni trestammen har vi en type som vi ikke har sett så mye av ennå. Han er ganske så sky… Men haletippen stikker han gladelig frem. En hann som har pigger på hodet.. Navnet er “Horny Harry”

DSC_0083 

Som sagt… bare tuppen av halen en kan skimte øverst til venstre (kl 10)

 

       “Zorro” er den kjappeste av dem alle for tiden. Han er en alge-spiser og fordriver mye av tiden til akkurat det…

Han er så kjapp at det er vanskelig å få et bra bilde av ham… DSC_0066 Ikke blir det noe klart heller..men skitt au (som fiskene gjør mye av)

Det er flere fisker der inne som ennå ikke har fått navn og som jeg heller ikke har klart å fange med kameraet! Det får da være grenser for “skyhet” ! Men det er to små ål-liknende fisker der, en stor orange/brun alge-eter som suger seg over glasset, en leopard-mønstret algespiser (ja som du ser så har jeg ikke så mye peil på navn ennå…men det kommer nok)

Så hvis jeg ikke er helt på bærtur når det kommer til hoderegning, så skal det være ca 12 fisker der inne pr idag.

Ellef synes dette nye leketøyet var skikkelig jevt!

DSC_0084 Tea derimot ville helst ikke komme for nært dette nye.. Det kunne jo være noe skikkelig skummelt oppider må du jo skjønne!!!

1 kommentar:

Margareth sa...

Stas med akvarie!! Gratulere.