I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


13. aug. 2011

Mye nytt på kort tid !!

‘Endelig’ kan jeg vel si! Nå er vi på plass på sørlandet med alt pikk-pakket, dyrene og blomstene mine! “Phu” det er ikke bare-bare å flytte, og det har vi gjort nå et par ganger i løpet av ett år. Så du kan si vi er litt lei pakking og utpakking for øyeblikket. Men åååå så deilig å være tilbake igjen!!

Ny jobb, nytt bosted, noen nye møbler og et nytt medlem i familien! Min lille niece har fått en liten prins !! Lille deilige Lukas kom til verden 04.08.11 kl 05:10 og jeg var så utrolig heldig å få være med på hele opplevelsen! Dette var veldig spesielt for meg da jeg også fikk lov til å være med den gang min niece ble født! Det føltes som om det bare var et par år siden…men så var det altså hele 20 år siden….

Et lite skrytebilde av onkel DJ sammen med lille LJ …

Damien and Lukas 2011

Er han ikke bare utrolig deilig?? (Babyen altså….*kremt*) Vi koser oss i glugg og nyter hver minutt vi er sammen med ham Smilefjes Heldige er vi også da det bare er å gå opp i første etage for å låne ham hvis vi savner den lille engelen Rødt hjerte

Hagen er også ny!!!!!!!!!! Og det er noe jeg har gledet meg voldsomt til. Jeg nyter å kunne sitte ute – eller stå (da de fleste bedene er opphøyet) å luke! Og jeg som “hatet” dette da jeg var yngre! Godt at vi kan forrandre oss sier jeg nå bare. Nå er jo sesongen på hell – så det er ikke så mye som har blitt gjort i hagen hittil.. Men planene begynner å ta form. Busker som skal graves opp er allerede merket av, Hostabed er på planleggings stadiet, og nå har løk-katalogen kommet, så da er det å finne ut hva og hvor årets bestilling skal plasseres..

Jeg går mot spennende tider i hageverdenen og storkoser meg! Jeg får ta en liten hagevandring i morgen for å se om det fortsatt finnes noen blomster som kan avbildes… (om ikke regnet har tatt dem da…) Men pytt pytt, vi ser frem til neste års hage-sesong Smilefjes med åpen munn

1 kommentar:

Margareth sa...

ÅÅhhh.. helt nybakt!! Så skjønn!

Og ny hage a gitt.. det er alltid stas.