I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


17. jul. 2011

Nytt prosjekt på gang…?

Åh det er så mye spennende å finne på i planteverdenen! Nå har jeg brukt litt tid til å lære litt om bonsai. Et skikkelig tålmodighetsarbeid, men også en utrolig intressant prosjekt hvor resultatet kan bli hva som helst. Her er det fantasien som gjelder. Men som sagt så er dette et langsiktig prosjekt som går over mangfoldige år! Her er det snakk om å tøye tålmodigheten til ytterpunktet for de fleste hage-entusiaster…. Når man sår et frø (om det er her en vil begynne) så vil det ta 1-3 år før du kommer dit hen at treet kan minne om et bonsai (avhengig av hva slags type tre en bruker)

Bildene er lånt og linket til hjemmesidene.

Bonsai2

 

 

Det finnes vel ingen grenser for hva slags tre man kan bruke.

 

 

Bonsai1

 

Dette er utrolig intressant for meg…et tre som blomstrer. Lurer på om dette kunne være noe jeg hadde fått til?

 

 

 

 

 

Dette kan bli spennende til høsten !

2 kommentarer:

Margareth sa...

Et slikt prosjekt hadde ikke jeg hatt tålmodighet til :)

http://stineshverdag.blogspot.com/

Margareth sa...

Haha nei er ikke helt sikker jeg heller! Men vi skal nå prøve ut noen forskjellige metoder, så får vi se hvor det bærer ad... greit å holde på om vinteren :-D