I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


9. jul. 2011

Uteglemt oppdatering!!

Jeg har jo helt glemt å legge inn oppdateringer på Blodbeger-fronten! Er det mulig sier jeg nå bare… Men siden de har allerede har flyttet til sørlandet i forkant av oss andre, så blir oppdateringsbilder kun fra april og juni. Jeg er utrolig spent på hvordan tilstanden er når jeg om to uker er på plass med resten av pikk-pakket.. Regner med de har vokst en del mer (om de har fått den stellen som ble lovet dem…hehe)

Det første bildet er fra 18 april (de ble sodd ca 1 februar og kansje i seneste laget, men det må ha vært superfrø da de vokste med rekordfart!)

Blodbeger april 2011

Det neste bildet ble tatt 18 juni. Ser ikke ut som om den kalde våren og et par frostnetter har hindret dem i spiringen…

Blodbeger juni 2011

For å være mitt aller første år på blodbegerfronten så må jeg si at jeg er veldig fornøyd med resultatet. Heretter blir det sådd blodbeger hvert årSmilefjes

2 kommentarer:

Margareth sa...

Her også.....sådd blodbeger;) og overvintret, og stiklinger......må ha!

Margareth sa...

Jeg tror sannelig jeg skal ta både stiklinger, sanke før og prøve å overvintre disse i år! Det blir spennende :-))