I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


3. jul. 2011

Det begynner å nærme seg…

Nå har blodbegerene inntatt sin plass på sørlandet. De to store pottene måtte ned i forkant da det blir litt begrenset med plass på flyttelasset. Grunnen er at de begynte å bli så store nå at jeg ikke turte vente lengre. Så nå er min søster “barnevakt” en ca 3 ukers tid. (krysser fingrene)

Det ble ganske tomt ute på verandaen nå… men jeg har pellisene jeg kan kose meg med imens.

DSC_0061DSC_0058

Crocetta og Kronprinsesse Mary blomstrer utrolig flott for tiden. Begge ble handlet inn som stiklinger på Hagemessa i år Smilefjes

Ennå har jeg ingen hage jeg kan stelle eller skryte av for den sakens skyld, så jeg får fordrive tiden med å planlegge litt hvordan jeg vil ha det. Det er kanskje lurt å begynne i en ende, ta ett bed av gangen. Jeg tenkte jeg kunne begynne med det nedenforstående bedet..

8

De fleste buskene skal bort helt klart. Og de sølvgrå/hvite blomstene som Turbolotte kaller for “Flekkerøyskjegg” tenker jeg får se frem til en brå og brutal pensjonering. Ikke minst de buskene på toppen som jeg ikke har brydd meg med å finne ut navnet på… Det ser jeg på som ugress i mitt blomsterbed!!

Amatør som jeg er tar jeg imot alle forslag og tips til hvordan jeg kan “renovere” denne plassen!

2 kommentarer:

Margareth sa...

Er dette Hagen i søgne??? Spennende.

Margareth sa...

Ja dette er deler av bedet. Det er 3 stk tilsammen samt en gressplen som trenger mye stell og omsorg! Mulig det blir litt bed der også...hehe Men nå skal jeg ikke gape over for mye. Jeg trenger en paviljong der benken står, så skal som sagt dette bedet først til pers...