I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


5. jul. 2011

Markblomstvandring og kattestreker…

Det går litt tregt for meg for tiden. Da mener jeg gangen…. Så når jeg spaserer opp til postkassen, får jeg med meg mye mer på veien enn vanlig! Og du å meg så mange forskjellige blomster det er som jeg ikke har lagt merke til før! Det er jo en skam rett og slett. Resultatet ble da å ta med kamera på neste spasertur….

Markblomst1

Markblomst2

Det bogner av markjordbær langs veien! De er jo bare de beste som finnes etter min mening.

 

 

 

 

 

Markblomst3

 

 

Det er jo litt flaut å si det, men jeg har ikke lagt merke til at det er flust av “forglemmegei” langs grusveien…

….og enda flauere er det å si at jeg ikke hadde peil på at de var såååå små!!

 

 

 

 

Markblomst4

Markblomst5

Det var ikke helt enkelt å stå stille å ta bilder med Ellef på slep. En skikkelig diltekatt har han blitt. Og spesielt i dag tror jeg han følte at det hadde blitt forlite oppmerksomhet fra “mor”

“Mor…mor…mor…kom se.. kom lek…. Dette er mye morsommere! Følg med nå her borte..”

Ellef gjemsel

….og mor følger med…..

.

.

.

.

.

“Se…nå leker vi gjemsel……”

.

.

 

Så var det bare å finne hodet til Ellef da….

Ellef e

 

“Se her mor…. en riktig fin blomst du kan ta bilde av…”

 

 

 

 

Ellef f

“…nei forresten… denne er mye finere…..”

 

 

 

 

 

Ellef g

“Bare se hvor nyyyyydelig den er altså! Jeg tror jeg døøøør av beundring…!! “

 

 

 

 

 

 

 

…..Shakespeare neste…?

8 kommentarer:

Margareth sa...

Så herlig!!!
Hvordan tror du de kommer til å trives i Søgne tro?

Margareth sa...

Jeg håper de vil like seg :-) Det er visst ganske mange katter der fra før så det kan jo bli spennende!!

Margareth sa...

Heisann :) Tusen takk for koselig besøk på bloggen. Nå har jeg tittet på bloggene dine og lest litt. Skal komme tilbake å gjøre meg bedre kjent :) Så du er på flyttefot. Det er alltid spennende.
Lykke til med det.
Klem Merethe

Margareth sa...

Hei :-) Det var jo et fornøyelig besøk på bloggen som jeg likte veldig godt! Jeg har ei søster som bor i Løten så kjenner til hvordan været har vært i de områder i den siste tiden! Etter å ha bodd i Vestfold i 10 år så er det på tide at denne Kristiansands-jenta flytter tilbake og jeg gleder meg stoort!! Kjempekoselig at du vil titte innom igjen her! Nå er jeg ikke velsignet med noe særlig kunstrnerisk talent, så bloggen er nå bare som den er - ganske hverdagslig... Men det er jo meg, og det passer bra ;-)
Tusen takk for lykkeønskningen!
Klem Margareth

Margareth sa...

Skjønne katter :)
De hvite blomstene du har sammen med jordbæra er ikke forglemmegei. Akkurat nå kommer jeg ikke på hva det heter, men forglemmegei er større ja :)

God helg!

Margareth sa...

Glemte jo å fylle inn i kommentarfeltet jeg.
fikk ikke til å notere inn en nettadresse, men er vel litt kløne i dag vil jeg tro :)

Margareth sa...

Nei forglemmegei er ikke de hvite sammen med jordbærene :-) De er på bildet under sammen med de andre syrinfargede blomstene:-)...eller jeg jeg tror det er forglemmegei....likner ihvertfall veldig:-) Blå med gult øye..
Tusen takk for at du stakk innom!! Kjempekoselig :-))) Ha en flott dag :-)

Margareth sa...

Hei du! Ja, jeg er helt enig at clematisen var flott, så gjenstår det bare å se om den dukker opp igjen til neste år da.
Flott innlegg med masse flotte bilder hadde du og jeg er helt enig at man ser for lite på hva naturen gir oss av gleder og farger og ikke minst, alle de flotte blomstene som dukker opp her og der. Det finnes jo ikke noe som er mer flott en en svær bukett med markblomster. Veslegutten min er forresten også veldig glad i markjordbær og det er forsåvidt jeg også. Vi har en fast plass hvor vi plukker det men jeg har også plantet en del markjordbær ved siden av hagejordbærene. Det går kjempefint og det har allerede kommet bær der.
Okidok, ønsker deg en koselig helg!