I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


19. jun. 2012

Blomsterbed V.S kattedo…

Katter er bare morro! Der er så herlige og sosiale og alltid villig til å slå av en prat eller utveksle en kos…

Blomster er deilige! Vakre og estetiske. Blomsterbed overfylt med nydelige farger og dufter er hva vi alle lengter etter hver vår….

Men når man kombinerer disse to sammen – da blir det liksom ikke helt “you know….wow”!! Kattene har ikke skjønt at blomsterbedene var laget for vår nytelse – ikke for å gjøre sitt fornødende i….

Så i kampen for å ikke ende opp med å ekskludere en av delene, prøver man å finne løsninger på dillemmaet. PEPPER og CHILLI sier noen… tja, veldig fint en liten stund. Men så er det nå slik at somrene har endret seg en del de siste årene. De har blitt mer regnfulle enn solfylte! Hvem gidder å pepre annen hver dag?? Katt deg vekk er en annen ting! Men skal man nyte duften av blomster så er kanskje ikke denne varianten den beste??

Pinner i beddene!! Ja, meen hvor vakkert er det da med masse pinner stikkende opp av jorda??

Jeg tror jeg prøver meg på noe annet… Først nytt blomsterbed.. Dette blir mitt første forsøk så her gjelder det å feile og lære!

DSC_0003

Jeg tenkte det kunne være litt greit å gjøre et lite avbrekk i den laange plenen, så da ble plasseringen langs hekken noen meter fra paviljongen..

Her var det ikke all verdens dybde i plenen som jeg skjønner er gangske vanlig nå til dags i byggefelt… Men 10 sekker jord burde holde…??

 

Jeg var på Plantasjen forrige uke for å sjekke ut om de hadde et nett. Det nettet tenkte jeg at skulle plasseres over jorda i beddet…hvorfor?? Joooo…. jeg tenkte som så nettet ville hindre kattene i å grave i jorda for å legge igjen sine vissittkort!! Rett og slett gjøre “kattedoen” utilgjengenlig for “de søte små” og gi blomstene en “fighting chance”!

DSC_0007

 

Nå trodde jeg at det nettet jeg kjøpte var sort… noe som ville ha gjort det litt mindre synlig i beddet.. Men det var visst grønt!

Jaja…får ikke hjelpe. Her skal vi bare teste ut om dette i det hele tatt funker! Jeg har satt nettet fast rundt kantene med spiker. Bare dyttet det ned i jorda for å holde nettet godt på plass. Så plasseres steiner rund bare for å dekke over Smilefjes som blunker

Så er det bare å klippe små hull i nettet til plantene…og dytte dem ned!

DSC_0008

 

Jeg har ikke vært så nøye med hva som går hvor… Som sagt så er dette bare en test.

Overlever blomsterbedet både våre små troll samt uhyrene til naboen – så har jeg et utgangspunkt for fremtidige bed!! Smilefjes med åpen munn

 

 

Jeg håper at etter hvert vil blomstene dekke over det grønne nettet (som ser mye blå-grønnere ut enn det egentlig er…jamfør forrige bilde) og det eneste vi vil se er alle plantene !

Da var det bare å lene seg tilbake….

Ingen kommentarer: