I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


30. mar. 2013

Hvor ble den av…?

Våren..? Skulle ha vært her for noen uker siden (synes nå i hvert fall jeg) Men enn så lenge har vi masse snø utenfor stuevinduet. Ennå kan jeg bare drømme om blomstrende bed og potter på uteplassen. Når jeg ser på innlegg fra i fjor, så hvar det full blomstring av krokus, påskelikjer og perleblomst på denne tiden. Forhåpentligvis forsvinner denne snøen ganske raskt nå som gradene så vidt kryper over +2 om dagen. (ennå –8 om natten)

DSC_0059

Planen er at drivhuset skal opp her. Benken (som så vidt skimtes under snøen der) må infinne seg i å bli plassert et annet sted!

DSC_0057

Håper det blir nok plass der. Om jeg får murt opp et fundament på ca 10-15 cm høyt så tenker jeg det kommer til å bli grei plass i drivhuset selv om det ikke er større enn 6,2 kvm.

Tea og Ellef holder seg for det meste rundt hushjørnet. Er ikke sikker på om det er på grunn av all snøen, eller om det er Elvis og VissVass (gatas sjefskatt og lakeien) som holder dem i sjakk. (Elvis er katta til min bror… og jeg stoler ikke en plass på den katten!!!)

Tea (den forsiktige) hopper ikke uti noe som ikke er veloverveid!

DSC_0060

DSC_0061

 

 

 

 

 

 

DSC_0063

Ellef ligger alltid på lur og benytter en hver sjanse til å “angripe” tea

DSC_0064

Inne venter plantene like mye som meg på varmere vær. Fuchsia plantene som har overlevd vinderen har virkelig begynt å ikle seg sitt bladværk, og inne på planterommet har det så vidt begynt å blomstre.

DSC_0065

DSC_0074

Gleder meg til å fylle opp uteplassen med Pelargonium. Stiklingene har begynt å blomstre og det finnes ikke et hærligere syn !

DSC_0071

Det har ikke blitt så mye såing på meg i år.. Jeg har rett og slett ikke funnet Så-genet i år – men jeg fikk satt noen blodberere for en md siden som kommer seg bra nå. I går fikk jeg endelig Lavatera Trimestris i jordan og håper på at det ikke er for sent. Pelargonium frø ligger til klekking og skal nok i jorda i kveld eller i morgenSmilefjes Ellers var det masse masse jeg skulle ha sådd, men har ikke plass til det. blir bedre når drivhuset er oppe.

God påske!!!!

Ingen kommentarer: