I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


28. nov. 2010

Rekord-november?

Jeg har ikke sett på maken til vær vi har hatt denne november måned! Vanligvis er det en tid med skikkelig grått vær og masse masse nedbør! Men i stedet har ekstrem kulden satt inn 2 md før tiden. Sammen med kulden, har snøen også infinni seg. Og det til de grader. 20 cm snø hittil i dag. Sporene til traktordekkene snør igjen nesten før de har blitt kjørt opp. Dette er typisk januarvær for meg! Masse snø og vind. Æsj at vi skal få så innmarig laaaang vinter i år også! Skal det fortsette slik fremover med 6 md vinter, 2 md vår, 2 md høst og bare 2 md sommer!!?? Takk sier jeg bare!!

Godt det er søndag i dag. Godt jeg ikke skal noen sted og bilen kan bli stående. Godt at… ja.. så har man da ei søster på besøk som absolutt skal ned på bensinstasjonen!!! Da måtte jeg jo ut allikevel da.. skuffe frem bilen og prøve seg så pent og smått opp de bratte bakkene her. Jeg er fryktelig glad for at jeg ikke har Yaris’en nå. Jeg kom opp, men det var ikke mange meterene jeg kjørte før jeg så bileg ligge med nesa ned i gruskanten langs veien!!

Turen gikk da greit. Vi kom hjem uten noe større problemer, men tror nok at storesøss får vente til i morgen før det blir noe hjemreise herfra! Om de ikke fryser fast til senga da… I dag morges hadde jeg masse is på innsiden av soveromms-vinduet. Gradestokken inne viste usle 2 grader! Er det mulig!! Har hørt at det er sundt å sove på kaldt soverom…men det får da være grenser..

DSC_0028

Jeg skylder på kraft-selskapene!! Her driver de å eksportere all strømmen til utlandet, så når høsten kommer og vi oppe i kalde nord begynner å bruke litt strøm for å holde varmen, DA er jo magasinene nesten tomme!!! Har du sett!?! Da må det jo importeres strøm igjen fra utlandet til dobbel pris, og hvem sitter igjen med regningen???? Joda.. Ola Dunk ! Jeg blir så utrolig provosert over dette…det samme hvert #%&#"% år!!!

Men det er nok ikke så mye jeg kan gjøre med det. Å gremme seg tjener vel ikke til noe heller.. Så istedet for å la irritasjon ta overhånd, så tenner vi et lys i mørket, nyder denne førjulstiden og koser oss sammen med familien og venner!

Lys i mørket

 

1 kommentar:

Margareth sa...

Brrr.. ja her er det også beinkaldt og blåser som bare det. Men det er ikke noe snø her enda. Nesten kaldere!!