I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


17. feb. 2012

Merkelig bellis perennis spire….??

Jeg sådde en god del bellis perennis for første gang i år, og de har vært utrolig spirevillige! Veldig fornøyd ja. Meen så er det en da som skiller seg ut – og merkelig er det… Jeg var litt peti meter da jeg sådde frøene og hadde ca 6 frø i hvert beger. Litt enklere å holde kontroll synes jeg selv da, og disse var ikke så vanskelig å se da selve frøene er inntyllet i noe hvitt stoff. De så rett og slett ut som små hvite perler.

Men uansett… de har nå spirt alle sammen. Og dette er hvordan de ser ut..

DSC_0102

Derfor synes jeg det bar utrolig rart da jeg så en spire som så slike ut… (måtte prikle den i et beger for seg selv)

DSC_0104

Ikke vet jeg hva dette kan være. Mulig det rett og slett bare er noe ugress?? Jeg får følge med og se hva som blir resultatet av dette. (om ikke det er andre som har noen idè hva det kan være??)

Blobegerene fortsetter sin voldsomme vekst! Er det andre som har kommet like langt i spiringen?? (var jo ikke spesielt tidlig ute i år i forhold til andre)

DSC_0100DSC_0101

…så var det klokkerankene ! Jeg er veldig fasinert av denne må jeg si. Kan allerede se nå at dette er en klatreplante med veldig dekorative blader, og kronen på værket blir dens vakre bomster!!

DSC_0097DSC_0099DSC_0098

Nå venter jeg bare på at mannen skal ut å få kjøpt noe mer plantebrett og plantelys til meg Smilefjes som blunker

2 kommentarer:

Margareth sa...

Syns tittelen på bloggen din var så fin ;)) Ser du er kommet godt igang med planting... Mye å glede seg til:) Anita

Margareth sa...

Tusen takk !!! Ja måtte begynne tidlig med blodbeger og klokkeranker i år..håper på tidlig spiring ;.) ..OG det er morsomt å prøve noen nye planter (har bare drevet med blomster i halv annet år nå... )