I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


28. feb. 2012

Ukas vakreste..

Ikke at det er så stor konkuranse om tittelen foreløpig – men dog.. Snøklokkene er så vare i sin renhet spesielt nå på denne tiden – hvit som snøen samt vårens friske grønntoner..

DSC_0098

DSC_0099

Helt klart ukas favoritt!

2 kommentarer:

Margareth sa...

Nydelige snøklokker og flott blogg du har. La meg til som følger :-)
Har også kommentert på innlegget om klokkerankene din som jeg synes ser kjempeflotte ut. Lykke til med spiringen. Hvilken type lysrør bruker du? Spesialrør?

Margareth sa...

Tusen takk, så koselig å høre :-) Og betryggende å høre at alt ser normalt ut når det kommer til klokkerankene :-D
Når det gjelder lysrør så kjøpte jeg et armatur på Grønt Fokus (det passer inn i minigartneriet kjøpt på samme sted) Jeg er usikker på hva slags lysrør de har! Vet ikke så mye om det. I fjor brukte jeg vanlig T5 lysrør 14 W i 2 stk armaturer kjøpt på biltema, og det funket greit for de "få" plantene jeg begynte med da ;-) Er ikke så sikker på at det betyr så fryktelig mye hva slags lysrør man bruker....plantene vet jo ikke forskjell..eller hva?;-) Så lenge de vokser og ser friske ut, så går det vel bra. Jeg har kjøpt hønsegjødsel og lupin-gjødsel i år som jeg har blandet sammen. Har begynt å bruke dette i pottene...så det blir spennende å se hvordan dette funker i stedet for å ha flytende gjødsel i vannkanna hver gang plantene skal vannes.. :-)