I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


23. feb. 2012

Våren kom i dag…!!

…i alle fall ifølge metrologenes nye metode for å beregne årstidene. Jeg kan for så vidt være enig med dem! De siste dagers snøsmelting har nå gitt meg en skikkelig “gammeldags” vårfølelse. Ikke ble den mindre da jeg fikk øye på disse yndige i bedet da jeg kom hjem fra jobb…

Snøklokker 2012

Mine aller første snøklokker!

Klokkerankene vokser non stop. Men jeg synes en ting er litt merkelig… Mine klokkeranker ser ikke heelt lik ut de bildene jeg har sett på nettet. De fleste har en lys grønn farge på sine spirer… mine har en mørkere grønnfarge iblandet hint av rødt.

Klokkeranke 230212

DSC_0109

 

 

 

 

 

 

Bilde her tatt først uten blits – så med blits. Er det jeg som har gjort noe galt? Eller er det forde de har stått under plantelys og har hatt det godt og varmt i forhold til å stå kjølig i vinduet? Håper uansett at de ikke blir noe dårligere av den grunn… Noen kommentarer fra erfarne klokkeranke-såere??

1 kommentar:

Margareth sa...

Neida klokkerankene din ser helt flotte ut :-)