I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


7. apr. 2012

Snart blomster på Clematis..?

Jeg har vært imponert over hvor fort den halv-døde Clematisen jeg fikk på sensommeren i fjor har vokst nå i våres. Jeg har ikke peiling på hva slags type dette er, men får kanskje litt hjelp når de første blomstene åpner seg.

At den så smått skulle begynne med blomstringen i april hadde jeg ikke forventet! Da jeg var ute for å sjekke hvordan det stod til med alle spirene på vårblomstene etter gårsdagens snøfall, og de siste netters frost (-4), ble jeg overrasket da jeg så 2 blomsterknopper på Clematis!

DSC_0001DSC_0002

 

 

 

 

 

 

Jeg håper de klarer seg selv med kulden som har kommet så brått på. Men jeg tro denne må være ganske så hardfør. Den har bare stått i en keramikk krukke hele vinteren uten noe form for beskyttelse. Sant skal sis så har vi ikke hatt allverdens med kuldegrader i år, men dog små perioder ned mot –10 har vi hatt. Blir spennende å se hvordan den ser ut Smilefjes

Skulle ha sådd flere frø…men jeg vet snaut hvor jeg skal sette dem for øyeblikket! Må ha tak i flere plantebrett med kapillærmatte samt lysarmatur…

3 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Dette blir spennende! Tenk å ha clematisknopp i april - heldige deg!

Ønsker deg en kjempe fin påskeaften!

TurboLotte sa...

Alpeclematis? Den blå? Ja den kommer tidlig. Men dette var jo veldig tidlig!! Så gøy!
Noen ganger blomstrer den på nytt på høsten. Koselig det og!

Margareth sa...

Dette skal visst være en Clematis med rosa blomster... blir spennende ja! Usikker på om den kommer fra Løten-traktene (om mine foreldre fikk den fra min søster) eller om den kommer fra min Onkel i England..