I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


3. apr. 2012

Se det…se det ja..!!

Frøken Clivia har tenkt å bruse med blomsterprakten sin igjen!!  Dette er andre gang i sin levetid hun legger blygheten sin til side og skal sjarmere oss med sin yndige skjønne blomster!!!

DSC_0002

DSC_0003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ååååh som jeg gleder meg Smilefjes med åpen munn Første gang hun blomstret var i 2009, det året jeg giftet meg. Og da hadde jeg hatt henne i 16 år uten så mye som en liiiten antydning til blomsterkvast. Derfor er dette utrolig morro og gleden stor!

Jeg pottet om noen av spirene mine i dag. Hibiscus, Tagetes og Lavatera trimestris. Vel og bra det. Fant ut at det var så fint ute i sola og tenkte (dumt) at jeg kunne sitte på trappa å gjøre dette. DET likte ikke disse små… for vinden var rimelig kald som også gjorde temperaturen lavere. Etter ca 15 min så jeg at Lavatera og Hibiscus begynte å henge veeeldig med bladene!! Inn i hui og hast for å prøve å redde de stakkars små!! Jeg tror det gikk greit (krysser fingrene) og har dermed lært at selv om JEG synes det er deilig i den friske sola – så er det andre som ikke er helt enig med meg… Uvitende smilefjes

6 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Åh, så spennende! Jeg har aldri fått blomst på min. Du må legge ut bilde av den i full flor!

Margareth sa...

Det skal jeg :-) Det ser ut som om akkurat denne (jeg har 3 stykk) blomstrer når den har fått en periode med mørke og lave temperaturer slik de har fått i år. De andre er litt motsatt og blomstrer ikke i år.. Merkelig plante du ;-))

http://gyldenlakk.blogspot.com/ sa...

Skjønner godt du er glad for å se knopper!
Og det er veldig fristende å ta med seg priklejobben ut - noe jeg har litt dårlig erfaring med. Så den jobben har blitt utsatt i finværet.... men i morgen må jeg gå i gang med noen overgrodde frøplantepotter...

En litt annerledes kommentarboks - er dette noe som følger med Blogger?

Margareth sa...

Overgrodde frøplanepotter ja...et problem til tider! I alle fall når plassmangelen begynner å gjøre seg gjeldende...hehe.
Er litt usikker hvorfor jeg har denne typen kommentarboks... Mulig grunnen er at jeg har "Blogger i draft" ?? Det var en funksjon jeg byttet til for leenge siden. Skulle visst være noen ekstra funksjoner som fulgte med samt enklere... Ikke vet jeg. Jeg har helt gått over til å bruke windows live writer og jobber veldig sjeldent inne i blogger :-)

Landbohaven@gmail.com sa...

Jeg kom bare lige forbi.
Gode billeder.
Tak for kigget.
God påske.

Margareth sa...

Så koselig at du kikket innom :-D
Ønsker deg en riktig God Påske :-))