I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


6. sep. 2010

Blåmandag…

Etter en utrolig deilig helg ser det nå ut som om dette er slutten. Fremover er det meldt dårlig være så langt en kan se… Høstens inntog er et faktum og på tide å rydde opp utenfor.

Jeg har ikke all verdens lagringsplass her (skulle hatt en bod) så da må jeg ta noen av tingene inn. Det runde hagebordet i glass kan definitivt ikke stå utte i vinter! Løsning: Jeg mangler kjøkkenbord, har ennå ikke funnet det perfekte bordet ennå, så da setter jeg hagebordet inn i stedet. Et godt alternativ til jeg finner noe bedre :-)

Kjøkkenbord Jeg har forresten bange anelser om at den vinduskarmen kommer til å bli ganske så overfylt i fremtiden.

Er akkurat ferdig med første bok i triologien “Millenium” av Stieg Larsson. Jeg har igrunnen aldri vært så opptatt av kriminal-romaner. For meg har det virket som om de fleste har samme storyline/plot og i lengden blir det for kjedelig. Men av og til kommer jeg over en og annen bok som virkelig fenger meg.

Denne er en av dem. Fra første stund ble jeg dratt inn i historien og hadde vanskelig med å legge den fra meg! Jeg har til og med lånt lydbøkene på biblioteket slik at jeg kan fortsette i spenning mens jeg sitter å arbeider på kontoret. Den har en del makabre innslag og det kan være litt i det meste laget for noen. Men alt i alt en meget bra bok, og jeg har allerede begynt på den neste.

Jeg kommer IKKE til å se filmen/e før jeg er ferdig med bøkene! Jeg liker best å ha mine egne bilder av personer og omgivelser i bøker jeg leser.

“Millennium” er absolutt en bok som er verd din tid om du er intressert i litt spenning, drama og gåter.

2 kommentarer:

Margareth sa...

Ja nå er de fine indian summer dagene nok over her også. Det kjedeligste er at det er meldt regn lørdag kveld når vi skal på AHA konsert:(

Margareth sa...

Håper virkelig at det blir mye bedre neste år!! Da skal sommeren nytes til fulle :-)
Hørte at du skulle på konsert!!! Så utrolig morro da! Men får virkelig krysse fingrene for at det blir oppholdsvær for dere!!