I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


5. sep. 2010

Grubler på denne frøkna…

Denne lille har jeg grublet over en stund. Jeg kan ikke finne ut hva hennes egentlige navn er! Lappen hun kom med tror jeg ikke stemmer i det hele tatt.

Black Velvet Apleblossom eller Apple Blossom Rosebud…. Det var beskjeden jeg fikk sammen med frøkna. Men jeg kan ikke se at hun er hverken det ene eller det andre. Blomsten kan stemme litt med den første, men ikke bladene. Rosebud er det definitivt ikke da det er en enkel blomst.

Så da må jeg prøve andre metoder for å finne ut av dette. Jeg gåglet litt tidligere i dag for å sjekke. Den eneste som jeg synes hun liknet litt mer på enn BVAB var Maverick Appleblossom. Men selv om bladene stemmer mer her, så er det ikke nok hvitt i blomsten til å være den heller…… !!

DSC_0301 DSC_0302 DSC_0307 DSC_0308

Hun har mest hvitt i midten på de to øverste kronbladene mens de tre nederste har kun rosa-sjatteringer.

Ingen kommentarer: