I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


16. jan. 2011

Baby-boom!

Jepp jepp jepp! Slik er ståa i det ene karet om dagen Smilefjes

Herr og Fru Palett har for første gang hatt sine små rakkerunger ute på vift! De får lov til å smake litt på sin frihet noen timer hver dag nå. Det er bare et helt utrolig nusselig syn! Mor og far svømmer over dem for å beskytte alle sammen, passer på at alle holder seg på plassen sin. Akkurat som en barnehage som er på tur! Er det en som prøver på en liten avstikker, er en av foreldrene straks der for å hente dem tilbake. Måten de gjør det på er å suge dem inn i munnen for så å spytte dem ut blandt de andre.

Har et par bilder av Herr og Fru på vift… er nok ikke like enkelt å holde styr på 40-50+ små!

Mor prøver å holde hele hurven sammen… Men du kan jo skjønne at det er så utrolig masse spennende å se i den store nye verden!

Palettbarn1

Det er ikke så enkelt for en far heller å holde styr på villskapen! Her er det en som prøver seg på en liten “prisonbreake” men far følger med..

Palettbarn2

Etter en stund blir alle jaget inn i hulen igjen. Det sliter jo en stakkars ut med å holde alle samlet samtidig som alle andre fisk i karet må jages bort.. Herr Palett gjør en fab jobb Smilefjes

Palettbarn3

Ha en “fishy” kveld alle sammen Smilefjes som blunker

1 kommentar:

Margareth sa...

Herlige bilder!! Haha!!