I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


29. jan. 2011

Fredags besøk i hagen…

Ute er det kaldt og mye snø. Det er faktisk litt guffent å være ute, men det så ikke ut som om det stoppet denne lille karen! Jeg fikk knipset et par bilder av “Harald” på en av sine daglige vandringer over åkeren.

Rådyr

Stakkars lille….Han er bare årsgammel da begge foreldrene ble skutt i høst. Synes ikke det er noe koselig å våkne på en søndags morgen av skudd, og så se jegerene komme kjørende med kadavere bak i bilen Trist fjes Men Harald har klart seg enn så lenge…

DSC_0284DSC_0287

Vi krysser fingrene for at han klarer seg gjennom vinteren og kanskje kommer tilbake neste vinter med Fru Harald m/familie Smilefjes som blunker

2 kommentarer:

Margareth sa...

SÅ skjønn!! Harald. Haha!
Men får håpe han ikke kommer inn i hagen da. Stylterotte vet du. Spiser opp alle knopper og sånt. Usj.. Men bir det for ille kan du jo prøve med strømgjærde da?

Margareth sa...

Det er ikke noe fare om den kommer inn i hagen. Jeg har ikke noen planter/blomster der uansett. Det er for mange iberia-snegler her til det. Jeg har dermimot en passe stor veranda/terrasse som jeg skal ha alle blomstene på i sommer :-)))