Matlaging ja…ikke der jeg brillierer mest kan man si. Men av og til er det morro å prøve noe nytt. Så i dag var min mann prøvekanin da jeg skulle lage Cannelloni..
Det man trenger er følgende:
400 g kjøttdeig av svin, 1 stk rødløk, 150 g frisk spinat, 1 båt hvitløk, 10 g magerost, 2 ss revet parmesan, 1 ss margarin til steking, 1 ts salt 1/2ts pepper og 6 stk lasagneplater.
Fremgangsmåten er ganske enkel og tenkte jeg kunne dele den
1. Skjær løken i små biter (ikke alt for smått) og skyll spinaten.
2. Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje i ca 5 minutter. Dekk en stekeplate med plasfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten. Jeg tar litt olje over platene og dekker alt med mer plastfolie så det ikke tørker.
3. Stek kjøttdeigen i stekepanne sammen med margarin. Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt. Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen.
4. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
5. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rulene i en ildfast form. Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 C i ca 10-15 min. Hvis du vil ha litt sprøere plater så lar du de være inne nærmere 20 min
Da er det bare å sette seg ned å nyte! Mmmmmm ! Min mann syntes også at dette var veeeldig godt! Kan absolutt anbefales!
Bon appetit ! ! ! !
2 kommentarer:
Dæggeren.. det DER så jo knallgodt ut!!!!!
Det er driiiiit godt kan jeg fortelle deg!!!! Du burde prøve:-)
Legg inn en kommentar