I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


16. jan. 2010

Love food…

And who doesn’t?

My husband got this recipe book for christmas. It was intended for him learning norwegian at the same time as doing something that he enjoys! As he took pastry at school I think it was a great idea for him :-) I have been looking through this book – and oooooh what delish looking cookies there are!! x-) I have already cleared the freezer for him getting it ready to be filled up… “hint hint, nudge nudge, wink wink” 

Maybe if I am lucky – and have been a good girl – he might surprise me when I get home from work one day… :-)

DSCN3277

An example of the tasties which is in this book is this mouth watering thing…

DSCN3280

Ps…I’ve also made room in my tummy for a couple of them…. ;-)

 

Jeg har forresten denne adressen på Bloggurat. This is my adress on Bloggurat.

1 kommentar:

Margareth and Damien sa...

Hei, flott sted å spørre, jeg svarte der, men limer inn her også :)
Jeg er litt usikker på om jeg forstår deg rett, og jeg tviler på at jeg egentlig er den beste å spørre om dette, men jeg skal da forsøke å svare etter beste evne.

Å koble sammen innlegg mellom flere ulike blogger veit jeg ikke om er mulig sånn automatisk. Under mine innlegg så er det en liten plugin som selv finner frem til innlegg den tror passer, og du kan få en lignende til blogspot (heter link Within og jeg ser nå at du allerede har den på bloggen din)
Men disse greier ikke å finne innlegg på andre blogger en den bloggen de er på. som jeg veit iallefall.

Et alternativ er å skrive inn lenkene for hånd, men det er jo litt jobb da. Altså, at du nederst i innlegg skriver inn forslag på andre bloggposter du tror kan passe. Jeg gjør det av og til, feks får alle bloggtipsposter en henvisning hit til hovedsiden, men det er endel jobb om du skal gjøre det for mange poster hver gang.

Svarte det på det du lurte på? Om ikke så spør gjerne opp igjen :)

pst, kommentarfeltet ditt var ikke veldig sammarbeidsvillig med nettleseren min, får ikke lagt inn nettaddressen min.