I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


18. jul. 2010

Forfulgte katter og sultne Harrytur’ere

Av og til kan hver og en føle seg en smule forfulgt. Som forrige dagen da “Pink-Hippo” fant ut at kattene muligens kunne være fremtidens nye transportmiddel. Ikke forurenser de, ikke krever de dyr drivstoff, du har et varmt og mykt sted å hvile på samtidig som muligheten for en tur fulgt av skrekkblandet fryd gir deg et adrenalin-kick !!

DSCN3712 DSCN3714DSCN3716 Det ble kanskje ikke en langvarig tur, men definitivt en minnerik tur!!

Så har vi Harrytur’ere som vi velger å kalle “dem/oss” Det er og blir slitsomt å dra på en slik tur over grensen! Ikke bare er det slitsomt å løpe rundt for å finne de beste tilbudene….men så har du den “typiske nordmann” som rett og slett ikke har lært ordet “høflighet” på skolen! Det er bare å ture fram med spisse albuer og målrettet blikk… Enten så tror de at de er alene der inne…ellers så er det snakk om “first come first serve” der det gjelder å hamstre inn så my mat som mulig på kortest mulig tid - i tilfelle rottefelle lissom…!

Jaja slitsomt er det som sagt, og da opparbeider man også en appetit! Nå skulle vi jo ha vært innom Jo’s for en skikkelig burger :-) Men for mye folk med for spisse albuer satte en raskt stopper for dette. Det ble med en Drive Thru CBO på “Mc Crappys” som min mann så pent kaller det!! Men når det er mat i sikte for en sulten gjeng – er ikke smilet langt unna…

DSCN3717 

DSCN3718

DSCN3719

….og her kommer MATEN !! :-))

DSCN3720

Bon Appetit!! :-))))

Ingen kommentarer: