I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


12. jul. 2010

Kampen om livet…

Hei å hå hvor tiden går !! Jammen med lenge siden det ble publisert noe her gitt… Men nå har vi altså fått solgt huset og holder på å komme i orden i nytt.

Var på plantasjen i dag for å kjøpe kaktus… endte opp med kjøtt-etende planter i stedet! Her på gården er det litt mer fluer enn det vi er vandt til, så her tas imot all hjelp med takk. Tea-pusen er en reser på å fange fluer og Ellef prøver også så godt han kan… men for å gi dem en hjelpende hånd ble det et par av disse:

 DSCN3697De er utrolig stilige i grunnen! Gubben måtte selfølgelig teste dette ut… Ser kanskje litt makabert ut, men noen må jo gi livet sitt for at andre skal få leve… !

DSCN3698  Det ble en plante til som ikke ser så skrekkinngytende ut som denne, heller litt mer uskyldig…

DSCN3700 DSCN3701

Så ble det endelig et lite “Bonsai-tre” Har hatt lyst på dette så lenge nå .. Det var ikke all verdens utvalg i den butikken vi var på, men fant et som vi falt for :-)

DSCN3702 DSCN3703

Blir spennende å se hvor lenge jeg klarer å holde liv i disse blomstene. Har et håp om at jeg litt etter litt skal få taket på dette. Kanskje også et lite “greanhouse” også???  Se hva som skjer…..

1 kommentar:

Margareth and Damien sa...

Kallsitlige planter!!
Den øverste er lurt å holde blaut hele tiden. Jeg pleide å helle vann i skåla sånn opp 1cm hver dag, ca. Du kan mate den med pinsett. dødskult!!