I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


14. aug. 2010

Bortregnet veier og baby padder..

Fantastisk nydelig vær i dag! Det har vært helt utrolig etter de ekle våte og kalle dagene vi har hatt i det siste. Regnet har sprutet og i løpet av få timer har det kommet over 40 mm nedbør. Er ikke rent lite heller da. Godt vi ikke bor på flatmarka, ellers hadde det kanskje vært litt værre stilt med vannmengdene.

Veien derimot har fått ganske hard medfart! Her har det rent store bekker under de værste regnskyllene. Det blir heller dårlige kjøreforhold på slikt. Men når en tar bilde for å vise hvordan regnet har herjet med veien, dukker det opp et aldri så lite fargespill i grusen. Litt kult synes jeg… og godt jeg fikk tatt det i dag før vi kjørte på tur. For da vi kom hjem var veien skrapet…

DSC_0113

I komposthaugen var det jommen med en liten stakkars som hadde blitt kastet av naboen, men den ser ut som om den klamrer seg til livet… kanskje den egentlig har det bedre der? Hvem vet…

DSC_0114

 

Det er nå ihvertfall et blikkfang der den lyser fra veikanten med sine mørkerosa farger.

Ser ut som om det er noen andre lilla blomster under der…

 

En liten krabat var på sin første krabbetur på et menneske i dag! Vi fant den ved et vann, og min kjære som er ganske så begeistret for disse amøbene måtte jo plukke stakkaren opp. Vi døper han Oscar!

DSC_0129

Å-hei som det går oppover her…rene Mount Everest!! Dette er altså armen til min kjære… Den er ganske tynn da gubben i seg selv er ganske tynn, så da ser en hvor liten Oscar er..

Han var jo litt søt da… bedre enn når de er store og feite ..men nytta si gjør dem jo.

DSC_0130

 

Er nå litt intressant å følge disse små fra egg – til rompetroll – til små padder. Husker veldig godt at vi pleide å samle inn froske-egg og hadde dem i den lille trillebåra da vi var små. Så kunne vi følge med hvordan de vokste. Salamander var også veldig utsatt i den tiden….

Æsj…rimelig hårete denne armen var gitt!

 

Jaja.. farvel til Oscar og håper nå han unngår å bli spist av gjedde og abbor, og kanskje får oppleve enda mer spennende dager enn dagen i dag… lite trolig eller hva?? Ha-ha…eeh… ja.

Ingen kommentarer: