I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


1. aug. 2010

Blomstrende helg…

Vi er nå i august og den siste sommermåneden før høsten setter inn…

En begivenhetsrik helg er over og jeg sitter igjen med mange hyggelige opplevelser:-)

Min gode venninde feiret bursdagen sin med en skikkelig jentefest! Dagen begynte med velkomstdrink laget av tyttebær (meeeget god!!) og senere var det spekemat. Masse god mat og masse godt å drikke! Latter og sang, historier og mimring. Ja kan man ønske noe mer sier jeg bare :-)))

I Kristiansand var det “The Tall Ships Races” hvor omtrent hele Kristiansand deltok! Min deltakelse var heller laber må jeg si, men jeg fikk med meg noe av utseilingen! Det var et fantastisk syn å se et hav av båter følge de mange skip ut til startpunktet. Et fantastisk vær var det også.

Før hjemreisen i dag var vi så heldige å få lov til å komme på besøk til TurboLotte og Ellea! For noen fantastiske hager de har!! Ble helt overveldet av alle blomstene. Drivhusbesøk, kaffe og smak av nyplukkede selvdyrkede vindruer! Heldige jeg fikk en del stiklinger av diverse Pelargonier og Fuchsia.

DSCN3859 DSCN3860

Jeg fikk høre at hos en hagegal vil du alltid på et eller annet tidspunkt se spaden… Det stemte visst! Plutselig var hagen gravd opp og en plante delt ved roten. Så her blir det nye blomster i hagen på Søm også! Ho mor var i sin glans.

DSCN3858

 Det skal bli uberspennende å følge med på disse for å se om jeg klarer å få dem til. De overlevde kjøreturen opp til Tønsberg – og er nå kommet trygt ned i pottene sine. Håper de vil trives i sitt nye hjem :-))

DSCN3862

Og håååper virkelig ikke at jeg har gitt dem for mye vann!! De står nå på baderoms-gulvet med varmekabler bare i tilfelle….

Det var snakk om at det muligens ble “født” en ny hagegal i dag… Ja mon tro det du :))))) Sannsynligheten er ganske høy kan man si!

1 kommentar:

Margareth and Damien sa...

Næmmen så bra!! Det så jo helprofft ut!!
Dette går så bra så. Jeg pleier bare å sette stiklinger i vinduskarmen eller i drivhuset på vinteren. Og de roter seg sm bare det. Litt svinn må man regne med da. Men sånn er det bare.
Håper det funker for deg, og at du får mersmak.
Tusen takk for besøk. Knallkoselig!!