I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


8. aug. 2010

Tilløp til krise i heimen !!

Er det mulig sier jeg bare!!

Stod opp i dag morges “nesten” sammen med sola *kremt* -  og for et utrolig fint vær det var også i dag !!:-) Skikkelig varmt ute allerede, med så godt som ingen vindpust. Tempen inne i stua med alle dører og vinduer oppe var altså 26 grader. Ganske hett spør du meg. Jeg trives best i temper rund 18-20 grader.

Uansett, med slike tempraturer tenkte jeg (dumme meg) at det kanskje var lurt å la stiklingene få litt lufting. Dvs stå noen timer uten lokket over seg. … JADDA…..

Tror du ikke jeg klarte å dulte til boksen i vinduskarmen…og alt gikk i gulvet med et BRAK!! Hjeeeeelp!!!! Det var som å se sine små barn dette ned fra et høyt stativ og virkelig slå seg. Nei nei nei nei…var det eneste jeg tenkte… er det mulig at jeg kan være så klumsete!!! Nå er jo alt ødelagt :-(

For et sørgelig syn for meg… de lå strødd utover gulvet, jord over alt, stiklinger spredd over det hele som et makabert ulykkessted. Krise…KRISE! Bare en ting å gjøre, potte om igjen. Sette de i ny blandet jord med litt vann, og så opp i vinduskarmen igjen. Stakkars, et par av dem fikk noen knekk-skader. Mulig det er liten håp for dem. Men nå står jeg her… og ikke vet helt hvem plante er hvem??? For lappene datt jo også ut! Snakk om medfart for disse stakkars små….

Om noen av disse overlever, kan det bli spennende å se om jeg har klart å plassere lappene i riktig potte.

Ute driver naboungene å klipper gresset. Deilig:-) Det er nemlig et par mål med gress rundt husene her. Riktignok har de en sitteklipper så det går jo unna, men deilig at de kan ta det av og til..

DSCN3921Imens får jeg roe nervene mine med en kopp te. Ekke bare bare å begynne dagen med en slik påkjenning skal jeg si deg! (ehemm)

1 kommentar:

Margareth sa...

Oj!! Drama-drama!! Men det går sikkert greit.
Har nok gjort det samme et par ganger selv.. he.he.