I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


20. aug. 2010

Potte meg her og potte meg der…

Da ser det sannelig ut som om et par av mine små er klare for et litt større hjem! Røttene til “Joan Gilbert” holdt på å krype bortover brettet i mini-drivhuset. Tror jaggu hun synes at gresset ser grønnere ut på den andre siden! Men vi får da ha visse grenser her i huset altså. *kremt*

Her må altså en ny potte til. Og jeg gjør meg klar til den aller “første” ompottingen!

DSCN3933 DSCN3931

Dette er virkelig et kooose arbeid har jeg funnet ut! Etter å ha sjekket hver stiklingspotte, fant jeg tre stykker som var klare til å flytte. To fuchsia og en pellis. De andre får stå og godgjøre seg ennå en uke eller noe sånt. Den ene fuchsiaen ser helt vissen ut.. Tenkte at “ja denne kan jeg jo bare kaste..” men først ville jeg bare sjekke for morro skyld. Og tror du ikke det var 2 små rot-tråder på den au… Jeg får gi den en ny sjangs ;-)

DSCN3934

Pellisen ser ennå veldig liten ut med minimal vekst…men jeg får gi den litt mer tid. Det er forøverig en “Hills og snow” Fuchsiaene som er omplantet er “Anabelle” og “Joan Gilbert”  Krysser fingrene for at de tålte denne flyttingen!

Jeg må bare legge til at dette er virkelig gøy!! Skikkelig morsom hobby å drive med. Hadde aldrig trodd det skulle fenge meg slik som det har gjort. Men hva er vel mer givende enn å se noe som du planter gro mer og mer for hver dag. Det er liv…ikke sant !!! :-)

2 kommentarer:

Margareth sa...

Se der ja!!! Grattis!

Margareth sa...

Ja nå er det bare mer og mer morro med disse små Charlotte! Tuuuusen takk til deg :-))))