I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


29. aug. 2010

Slaraffen søndag!

I dag har vi rett og slett ingen planer - overhode! En skikklig slaraffen søndag som nytes i fulle drag av alle her i huset. Været ute er kanskje ikke det beste. Det er overskyet med glimt av litt sol innimellom. Det var vindstille, men begynner å blåse opp litt nå. Klager ikke jeg så lenge regnet holder seg borte.

Selvfølgelig er det nok å ta seg til om jeg bare tenker meg grundig om, men når jeg ikke har hatt noe ferie siden begynnelsen av juni, så er det utrolig deilig å ikke stresse rundt, men bare ta alt med knusende ro.

Det ser ut som om dyra har samme idè som meg. De ligger som “slakt” rundt i huset.

DSC_0238 DSC_0261

DSC_0272

 

Tinka er vel den eneste som ikke er helt slæck! Hu må jo følge med på hva som skjer i området. Må passe på at den skumle hauken ikke kommer for nær…  Bråker fælt gjør den også til tider….

Min kjære sitter å styrer med sitt 3000 biters puslespill med radioen på i bakgrunnen. Stressnivået her er altså 0 om jeg kan si det på den måten.

Blomstene er ute på terassen for å luftes litt. Må passe på så fort det ikke er regn jo! Neste år slipper jeg heldigvis det. Da kan de stå ute trygt og godt uten tanke på været ! Og neste år regner jeg med at jeg har så mange at det er umulig å drive inn- og utflytting av dem uansett… ! :-)

DSC_0262

Jeg sitter her med laptoppen min og strikketøyet i fanget. Strikker litt, gåggler litt og har det i grunnen om plommen i egget :-)

DSC_0268

 

Raggsokkene (tova) er laget av min snille søster! De er bare et must altså! De er lite lekkre, men fantastiske å ha på beina for å holde varmen. Myke er de også. Jeg simpelt hen elsker disse tjukke sokkene (eller TØFLER som min kjære insisterer på at det er)

 

 

Jepp, sitter her å grubler over alt jeg har lyst til å gjøre inne i huset og utenfor huset til neste år.

DSC_0271

Det skulle være god nok plass på denne siden av terrassen til litt av hvert! Den er 3.5 x 5 meter lang. Jepp, en paviljong og masse blomster skal plasseres her..

Men først må plattingen oljes! Tror ikke den har sett en kost på aldri så mange år. Rekkverket skulle vært skiftet ut, men det er ikke huseier så intressert i å legge penger i nå. Kanskje jeg får gjort det selv en eller annen gang.. får se… Kan skjule masse med blomster serru ;-)

 

2 kommentarer:

Margareth sa...

Ja her nyter vi søndagen også.
Har lukt litt. Men thats it.

Margareth sa...

Har ingenting å luke her...enda. Men nå buldrer det fælt her så da får vi både torden og regn. Må nytes...men først redde alle blomstene :-)) (godt det ikke er så mange ennå....he-he)