I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


23. aug. 2010

Første bestilling ankommet…

Og det var frøbestillingen av sommerblomster. Glemte at det var så mange forskjellige jeg hadde bestilt gitt! Men så morro å åpen pakken :-)

FrøbestillingHer var det litt av hvert av enårige og et par stauder.  Så da har jeg noe å begynne med til våren. (får jo tjuvstartet litt med dem som skal ha kuldebehandling da)

Det er litt merkelig, men jeg merker selv at jeg til tider sitter å smiler når jeg tenker på denne nye hobbyen min. At det skal føles så givende å drive på med dette hadde jeg aldrig trodd! Jeg sitter nå her og ser på blomstene jeg kjøpte inn i går, og det bare kribler inni meg. Og snart får jeg enda flere! :-D Kan det bli bedre… Jeg bare spør?

Det var så spennende i går da jeg prøvde å finne ut hvilke pelliser jeg hadde fått med meg hjem. Postet spørsmål på forum og lette i div sider med avbildninger av pelliser. Til slutt tror jeg at jeg fant den ene av dem (Pac Flower Fairy Berry) og den andre hjalp denne damen meg med :-) Det fant vi ut måtte være en Claudius. Begge to er ganske sterke i fargen, så de lyser veldig opp blandt det hvite og beige i stua.

Ellers fikk jeg endelig klippet håret i dag. Det var da på tide… Forresten en annen ting som jeg har hørt skal være bra for blomsterbeddet… Rett og slett grave ned avklippet hår…??? Det ifølge NrK’s Grønn Glede. En som jeg tror angrer på at han kom for nær med en spiss gjenstand er nok denne karen! Men synes jeg veeeldig synd på ham??? Neeeeei i grunnen ikke….

Men nå skal jeg visst på tuppervare-party.. Ja faktisk så avholdes de ennå! Skal jeg ha noe? Nei… Kommer jeg hjem med bestilling? Sansynligvis….. Men værre er det nok med neste md party.. Perfect Home.. Får lime igjen lommeboken.

1 kommentar:

Margareth sa...

En god antroposof graver ned noe hårtuster i beddet ja ;)
Masse spennende frø da, mye og glede seg til når sådden starter opp igjen, yuhuu!! Lykke til på Tupperware party, det er jo skikkelig nostalgia, har vært på endel av de ja :)