I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


7. aug. 2010

Det spirer og gror !!

En liten oppdatering på stiklingene jeg fikk forrige uke. Det ser ut som om det allerede spirer og gror der. Jeg har allerede knepet av en knopp som var på vei til å springe ut på Australian Bute. Har allerede knepet en del knopper på Fuchsia’ene også. Men jeg er nå litt bekymret da… Det viste seg i dag morges at det var kommet mugg på et par av bladene, både på Pelargoniene og på Fuchsiaene. Ikke bra!! Og jeg som har vært så nøye med å spraye med utvannet Atamon å greier… Samtidig også hatt ventilen oppe på mini-drivhuset…

Jeg tok av lokket og har knepet av de bladene som det var mugg på. Så nå håper jeg det kanskje går litt bedre. Vet ikke om jeg skal la lokket være av for godt – eller bare lufte de noen timer på dagen før jeg setter det på igjen. Ikke kan jeg se om det er noen røtter ennå (som mest sannsynlig er litt for tidlig ennå da det er snaut en uke siden de ble plantet i jorda)

Men har nå tatt et par bilder av de gryende spirene på stiklingene så langt. *Stolt*

DSCN3909 DSCN3910 DSCN3911 DSCN3912

DSCN3913

Rett over teksten er Australian Bute, og den har en pitte-liten blomsterknopp der inne!

Jeg er også litt bekymret over noen brune flekker som har kommet på noen av bladene! Kan det være at de har vært i knotakt med fuktigheten på siden av mini-drivhuset og av den grunn fått disse flekkene?

Jeg krysser fingrene for at dette skal fortsatt gå bra fremover.

Ja jeg er nå kanskje litt “vel” ivrig og skikkelig hønemor for disse stiklingene.. Men så er de mine aller første og jeg har så innmari lyst til å lykkes med dem! Jeg vet at det som regel er en del av dem som bukker under uderveis, men jeg vil ha alle…. hører du meg; ALLE levende gjennom vinteren!

1 kommentar:

Margareth and Damien sa...

Ser da strålende ut! Noen ganger visner noen av bladene underveis, men det gjør ikke noe.
Men prøv å fjerne alle blomsterknopper hvis du kan.