I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.



Please don't copy from this blog without asking first!


22. aug. 2010

Jeg fant jeg fant….. Høstmarked del 2

Det er morsomt gitt å gå på høstmarked! Skulle hatt det hele året.. ehh.. ok. Men i dag fant jeg i hvertfall det som jeg så etter i går. Nemlig ferske usprøytet (tror og håper jeg) grønnsaker :-)

Grønnsaker 

Følte meg virkelig på “Farmers Marked” i dag altså. Hundeutstilling/agility, ponnyridning, traktorkjøring og høyballeslott!!! Jepp her var det livat.

Jeg fant desverre ikke noen stand med pelliser – så da måtte jeg jo bare stoppe på Landhandelen i Svarstad på vei hjem! Jeg så nemlig at de hadde en del blomster på utsiden av butikken på vei til Kvelde. Og jeg fant et par litt medtatte pelliser som jeg forbarmet meg over. Dakkarsene hadde stått ute i regn og vind. Lurte på hva slags pellis det var… Zonale fikk jeg beskjed om. Så nå må jeg jo høre med de som er mer bevandret i pellis-verden. Hva slags et disse to mon tro?? (det er jo greit å ha et navn på dem – ikke sant?)

Zonale nr. 1 etter litt førstehjelp og opprenskning.

 Pac Flower Fairy Berry 14

 

 

 

 

 

 

 

Pac Flower Fairy Berry bud

Zonale nr. 2 etter litt førstehjelp og opprenskning.

 Claidius Claudius leaf

 

 

 

 

 

 

 

Claudius bud

Før jeg kjøpte dem sjekket jeg røttene. Det så veldig fint ut, ingen rotlus å se. Men lurer på om de hadde fått vel mye vann… Hva er lurest å gjøre. Bytte jord på disse og plante dem i terrakottapotter -  eller bare la de være som de er? Jeg fant en enslig lus på den ene, som bryskt ble fjernet! Med argus-øyne sjekket jeg grundig begge to for flere men fant ingen. Får holde øye med dem litt fremover og sjekke godt under bladene.

1 kommentar:

Margareth sa...

Så gøy!! Grattis med nye pelliser. Jo.. hvis du synes de ser litt kjassne ut, så bytt jord på dem du.