I found you and you found me, together we will grow. Together we will fill our days with love from up above. My heart is yours as yours is mine - we'll never be alone. All we need is the love we share - and we'll never let it go.Please don't copy from this blog without asking first!


9. aug. 2010

Det er kommet !

Jeg fikk melding på mobilen i dag kl 12 at kameraet var kommet. Happy happy meg på jobb :-) Dette har jeg ventet lenge på. Å ta seg råd til å kjøpe dette som jeg har gått å siklet på i over ett år. Gjett om det er stas !

Her måtte det testes ut litt… for selv om jeg ikke har tatt meg tid til å lese igjennom manualen for å lære meg diverse finesser, så kan jeg da klare å få til noen brukelige bilder med “pek og trykk” metoden he-hee. Gubben prøvde seg litt han også, men så hadde jeg satt språket til norsk, så det gav han opp rimelig kjapt. (Var ingen baktanker der altså ! *ehem*)

Jeg knipset litt i vildensky, så det ble hva det ble..

DSC_0045 DSC_0046

Jeg synes dette ser ut som om blomsten har blitt malt inn i ettertid…. Litt tøft synes jeg…

DSC_0049

DSC_0050 DSC_0052

Tea var også litt nysgjerrig. “Hva driver du på med da mor…????

DSC_0055

Skal bli morro å ta bilder etter hvert som jeg lærer meg dette :-))

2 kommentarer:

Margareth sa...

Såå herlig bilde av Tea!! Et skikkelig blinkskudd!! Grattis med nytt kamera. Det er mange stilige småfilmer på Youtube som forklarer lett hvordan du bruker de forskjellige funksjonene. Hvis du bare søker på kameramodellen. Smart, hva?

Margareth sa...

Topp! Kjempefint :-) Da skal jeg ta meg en søkerunde litt senere i dag! Tusen takk :-)))